Dokumentation
Fuldført
Ose_directory e-shot
3897 Visninger •Checkline II maintenance manual
4807 Visninger •Chemsplash Pro WD40 Test
4380 Visninger •Ergonomi 2006
4806 Visninger •Ose_directory Suspension harness
4182 Visninger •Procurement Guide annonce Health and Safety International - Europe's magazine for employee protection and personal protective equipment
5232 Visninger •Demonstration af velcro strop til montering/påsætning af gasdetektor på faldsikringssele
5000 Visninger •VISOR Installation steps
5204 Visninger •Desinfektionsprodukter med effekt på Coronavirus 2019-nCoV
4383 Visninger •Hearing protection 3M
3809 Visninger •Statistik for arbejdsmiljø 2014
4486 Visninger •LOTO_GuideBook_Europe_English
4604 Visninger •Remote area lighting system
3295 Visninger •Isol8 - The Ultimate Absorbent for Spills
3325 Visninger •Magazine Arbejdsmiljø - november 2012
3700 Visninger •KEE_DOME_MINI
3644 Visninger •TDS Speedglas 9100
3865 Visninger •The Pocketbook of Lean Visuals
3915 Visninger •Instructional video Sign holder
3129 Visninger •PREMARK installation manual
4124 Visninger •D-S CSR Håndbog
20311 Visninger •Find handskestørrelse - størrelsesguide for handsker
13258 Visninger •Quick guide 3M PELTOR WS ProTac XPI_advanced (1)
10321 Visninger •3M jupiter manual
8865 Visninger •83735-00000A Safety Data Sheet
8536 Visninger •D-S 70 års om os brochure
8133 Visninger •9100 Manual
7680 Visninger •Forklaring af den nye EN ISO 374 kemikalier norm
6874 Visninger •LA600 UI A3 26 LANGUAGES 22 08 2019 598
6739 Visninger •EN 388 nye mærkninger forklaring
6689 Visninger •Faldsikring flyer
6660 Visninger •Hvordan du kalibrere en 3M Jupiter luftstrøms enhed
6221 Visninger •3M TR 300 PAPR training video
6156 Visninger •TR-300 Bruger manual
5655 Visninger •Cyanide GuardianChemicalReport
5585 Visninger •Guide til valg af åndedrætsværn
5330 Visninger •VARMEX 2000 Fordele
5243 Visninger •Procurement Guide annonce Health and Safety International - Europe's magazine for employee protection and personal protective equipment
5232 Visninger •VISOR Installation steps
5204 Visninger •3M Filterguide_DK
5189 Visninger •29205_productsheet_dan
Kommentering er ikke aktiveret på dette kursus.
1. 29205 Fejekost, 530 mm, Meget stiv, Hvid Fjern grove og større partikler fra vådeoverflader inde og ude med denne kraftige kost. Passer til alle Vikans skafter. 1/3
3. GTIN-14 Nummer (Æskeantal) 15705020029209 Toldpositionsnummer 96039091 Oprindelsesland Denmark Nyt udstyr skal rengøres, desinficeres, steriliseres, og labels fjernes før det tages i brug, i overensstemmelse med de områder, hvor det skal anvendes, dvs. fødevareproduktionsområder med henholdsvis høj eller lav risiko samt almindelige hospitalsområder vs. intensivafdelinger. 3. Opbevar ikke produktet under 0° Celsius. 3/3
2. Tekniske data Varenummer 29205 Børstehårenes stivhed Meget stiv Synlig børstehårslængde mm 105 Materiale Polypropylen Polyester Rustfrit Stål (AISI 304) I overensstemmelse med (EC) 1935/2004 om fødevarekontaktmaterialer¹ Ja Lever op til EU Regulativ 2023/2006/EU for God Fremstillingspraksis Ja FDA kompatible råvarer (CFR 21) Ja Lever op til UK 2019 Nr. 704 vedr. Fødevarekontakt Ja Lever op til REACH Regulativ Nr. 1907/2006 Ja Complies with California Proposition 65 Ja Lever op til Halal og Kosher krav Ja Brug af phthalater og bisphenol A Nej Antal pr. æske Stk. 4 Antal pr. palle (80 x 120 x 180-200 cm) Stk. 192 Antal per lag (Palle) Stk. 24 Længde mm 530 Bredde mm 90 Højde mm 175 Nettovægt kg 1,17 Vægt plastfolie (Genbrugsmærke "4" Low Density Polyethylene (LDPE)) kg 0,0079 Vægt pap (Recycling symbol "20" PAP) kg 0,1 Tara total kg 0,1079 Bruttovægt kg. 1,28 Kubikmeter M3 0,008347 Anbefalet sterilisationstemperatur (Autoklave) °С 121 Max. rengøringstemperatur (Opvaskemaskine) °C 93 Max. brugstemperatur (for fødevarekontakt) °C 100 Max. brugstemperatur (ikke fødevarekontakt) °C 100 Min. brugstemperatur³ °C -20 Max. tørretemperatur °C 80 Min. pH-værdi i brugsopløsning pH 2 Max. pH-værdi i brugsopløsning pH 10,5 GTIN-13 Nummer 5705020029202 2/3
Del dette indhold
Del link
Del på de sociale medier
Del via e-mail
Venligst login for at dele dette Dokument via email.